Persoonlijke Ervaringen

Persoonlijke Ervaringen


Melk en Olie Kruidenbehandeling bij de Panchakarma

Dhr Gj. K. te Lelystad de 24/2/2017

Door deze Reinigende en Voedende behandeling bij dr. Madari sta ik veel energieker en stressbestendiger in het leven.
Voor chronische ziekten en vooral ook om preventief met je gezondheid om tegaan, Ik ben zelden meer ziek!
Bedankt en zeker te adviseren aan anderen.

Panchakarma

Kinder TM – Lallarifa

Zeer geachte Dr Madari,

Vandaag realiseer ik het belang van de AyurVeda in onze huidige samenleving. Maar bovenal het welzijn van onze kinderen die zich in deze hectische wereld staande moeten houden.

Onze dochter LallaRifa van 7 jaar, was zodanig in disbalans, dat dit zich uitte in de vorm van allergieën.

Door de voedingsadviezen aangevuld met kruidenpreparaten, PanchaKarma, meditatie en de liefdevolle aandacht van Drs. Madari, is ze inmiddels geruime tijd weer in balans.

Ze is levendig, leert heel goed op school, zeer creatief, wijs en is het lichtstraaltje in onze levens. Precies zoals het bedoeld is voor ieder kind te zijn. Ze doet nu ook al weer veel aan haar sport.

Ze ziet Drs. Madari heel graag en geniet van alles, maar vooral van de massages.

Wij zijn u bijzonder erkentelijk voor de prachtige begeleiding die u geeft aan onze supergezonde dochter. Wij vinden het belangrijk dat ze nu al aan den lijve kennismaakt met de diepe, oosterse kennis over heling en versterking van het immuunsysteem. U verricht de analyses en ayurvedische behandelingen niet alleen deskundig, maar vooral mooi, oorspronkelijk (in diepe meditatie en met toewijding); dat waarderen wij bijzonder.

In dankbaarheid aan de AyurVeda en Drs. Madari die met zijn centra de balans in lichaam en geest overdraagt.

Jay Guru Dev.

Samanta Goelab

derdeoog3

Ik heb het geheel als heel ervaren zowel de lichamelijke reinigingen als de diepe meditaties. Het verhoogt mijn conditie, concentratie en innerlijke vrede. Je wordt een hele andere persoon en al mijn klachten zijn verdwenen oa opgeblazen gevoel, te veel slapen en chronische moeheid. Mijn sport en werk gaan veel beter nu. Ik raad iedereen aan om dit hele pakket ook te doen bij Doc Prakash

Bedankt Doc, voor dit alles Firoza, Boekhoudkundige, moeder en huisvrouw uit Den Haag.

derdeoog1
Ruim 5 jaar geleden heb ik herpes genetialis opgelopen. Toen ik het wist was het even schrikken, maar ik dacht dat het met mijn gezondheid geen probleem zou zijn. Ik heb altijd veel gesport, nooit gerookt, eet heel gezond, en was nooit ziek. Echter, ik kreeg met zeer grote regelmaat aanvallen van herpes. Vaak 1x per maand, en soms series van aanvallen weken achter elkaar. Wanhopig ging ik op zoek naar een oplossing. Dat was een hele uitdaging want ik heb altijd geweigerd reguliere medicijnen te gebruiken, uit overtuiging dat dit de diepere oorzaken niet aanpakt. Het werd een lange zoektocht via acupunctuur, Chinese kruiden, Bach remedie, Colloidaal zilver infusen, een pittig dieet zonder brood en zuivel, etc. etc. En tenslotte de Ayuveda. Na een zoektocht van 5 jaar had ik veel hoop verloren. Tot mijn verbazing en grote blijdschap heb ik sinds mijn eerste bezoek aan Ayurveda geen enkele aanval van herpes meer gehad. Dit is inmiddels 4 maanden het geval, wat in mijn situatie een absoluut record is.
Hoe ik ben behandeld bij de Ayurveda is eigenlijk heel eenvoudig. Ik heb een paar darmreinigingen ondergaan. Verder heb ik dagelijks een aantal ayurvediche preparaten genomen, en ben ik met dank aan alle ayurvedische adviezen nog bewuster gaan eten waarbij ik vooral let op de zuur-base balans van de voeding. Ayu-acid-base zijn daarbij zeer behulpzame minerale zouten, die meehelpen mijn lichaam basisch te houden, waardoor het virus geen kans krijgt! Nu ik dit heb ervaren , vraag ik me af waarom de reguliere geneeskunde niet op de hoogte is van deze ayurvedische wijsheid. Ik ben de Ayurveda zeer dankbaar, en kan nog nauwelijks geloven hoezeer mijn toestand is verbeterd.
Shiva
Ik heb diabetes en reuma en ik heb borstkanker gehad. Hierdoor, en door alle behandelingen en medicijnen was mijn energie peil flink gedaald. Ook mijn weerstand was ernstig verzwakt en ik had voortdurend allerlei ontstekingen waar ik weer anti-biotica voor kreeg. Dit alles had tot gevolg dat mijn hele maag-darm stelsel van slag was. Mijn bloedsuikers reageerden op al het bovenstaande met grote schommelingen en zelfs een insulinepomp was geen afdoende remedie.

Kortom: ik was op zoek naar een andere insteek waardoor ik letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel zou komen zitten.

En die heb ik gevonden bij dr. Madari die mij onder anderen Salacia Oblonga voorschreef. Ik wist niet wat mij overkomt maar mijn bloedsuikers zijn voor ’t eerst in 30 jaar stabiel en ik heb veel minder insuline nodig. Door een combinatie van Panchakarma behandelingen, TM meditatie, kruidenpreparaten en goede voeding en adviezen ben ik op de goede weg terecht gekomen.

Ik ben inmiddels ook begonnen met Noni-sap en ik heb er het volste vertrouwen in. Bovendien heeft dit alles mij een meer bewuste en gezonde levensstijl opgeleverd die mij prima bevalt.. Ik geef toe: je moet er wel voor gaan maar de resultaten zijn er dan ook naar. Dus met en glaasje noni sap in mijn hand zeg ik; Here’s to you dr. Madari

Mirjam V., Huisvrouw

Lelystad

DSC01686
Een jaar of 15 geleden werd mijn tandvlees steeds roder. De tandarts wist er aanvankelijk geen raad mee. Nadat ik door diverse artsen iedere keer weer naar een ander gestuurd werd werd er uiteindelijk lichen planus, een auto-imuunziekte vastgesteld.

Erg veel is er niet aan te doen, vit A gelly om op het tandvlees te smeren en toen het te erg achteruit ging moest ik het tandvlees met cortison zalf insmeren. De klachten waren een heel pijnlijke mond, wat vooral erger werd na het eten van gekruid of zuur voedsel. Nadat ik positieve verhalen over de aloe vera gelly had gehoord, ben ik met de Berry drank begonnen en de aloe vera tandpasta gaan gebruiken. Daarnaast na een paar maanden ook 1 maal per dag een A-Beta care tabl. om de vit. A aan te vullen en vit C tabl. Na 5 maanden kwam ik bij mijn behandelend arts terug en zij was verbaasd, want er was een verrassende verbetering. Het is nog niet zo dat alles over is maar het tandvlees heeft weer gedeelten die roze zijn en daar waar het nog rood is zijn het meer de randen dan het hele tandvlees. De pijn is veel minder en een zekere verstijving van het mondslijmvlies is veel minder en ik kan mijn mond weer wijder opendoen. Niemand weet nog of het ooit helemaal over zal gaan maar de verbetering is al heel veel waard en iets waar ik niet op durfde rekenen, want het antwoord wat ik tot nog toe steeds heb gehad was; “er is hier niets aan te doen”

Nelly v d N 65 jaar.

driegoden
Mandl Jürgen
Eisplatzgasse 11
6850 Dornbirn
Tel.: 0043/650/4516740

Bericht over mijn ervaringen met Tahitian NONI Juice na 18 kanker operaties.

Voor vele zal zal mijn verhaal als een sprookje klinken, maar het is toch echt waar en ik kan met dokumenten van het ziekenhuis bewijzen.!
Ik ben sinds Juni een vervent NONI drinker en heb eigenlijk spijt dat ik er niet eerder aan ben begonnen. Mijn zoon heeft me twee maanden moeten bewerken voor ik zover was om Noni juice te proberen.

Nu mijn ongelofelijke verhaal:
Even heel kort de voor geschiedenis. Tot Mei 2007 moest ik 18 zeer zware operaties ondergaan i.v.m. mijn ziekte (Bauchspeicheldrüsenkrebs). Elke 7 tot 8 weken moest ik weer naar het ziekenhuis voor meerdere dagen doordat ik steeds weer hele hoge koorts (42 graden) en hele sterke pijnen.
Mijn vooruitzichten waren zeer slecht. Eind 2006 werd er een nieuwe tumor aan mijn lever ontdekt, en om het allemaal nog slechter te maken ontdekten ze nog 6 Abcessen op de lever en de lever functioneerde niet meer.! Daardoor werd mijn lichaam telkens weer vergiftigd, waardoor ik steeds weer die hoge koortsen en kolieken kreeg. Een levertransplantatie zou de oplossing zijn, Maar het commentaar van het ziekenhuis was voor mijn een ramp.!! Volgens Professor Margreiter was een nieuwe operatie een te groot risico en ik zou waarschijnlijk eindigen in de situatie dat ik kunstmatig in leven zou moeten worden gehouden. En daarom wilde hij mij niet meer opereren.

Met andere woorden, ik moest de weken, maanden die ik nog te leven had, zoveel mogelijk nog genieten.!!! En er het beste van maken.
Op 4 Mei 2007 verliet ik het ziekenhuis en wist niet hoe het nu verder moest. Maar mijn zoon Enrico had niet stil gezeten bracht mij in contact met Noni Juice en na heel veel vijven en zessen ben ik in Juni begonnen met het drinken van dit bijzondere sapje. Ik ben ook meteen terug gegaan naar het ziekenhuis en heb
bloedonderzoek, MRI scan laten maken om de eventuele veranderingen in mijn lichaam te kunnen volgen.

Na een paar dagen was ik al koorts vrij en kon voor het eerst in jaren weer een keer een hele nacht doorslapen omdat de pijn veel minder was geworden. Maar de grote verassing volgde na ongeveer 4 weken, toen ik weer voor controle in het ziekenhuis was. De lever abcessen ( 6 stuks) waren volledig verdwenen, alleen nog een soort schaduw plekken waar ze gezeten hadden.
En dat was nog niet alles, het echte goed nieuws was dat de bloedwaardes geweldig waren verbeterd en de tumor was zo’n 2,5 cm geslonken.
Nu 4,5 maand later heb weer een onderzoek in het ziekenhuis gehad en de resultaten waren ongelofelijk. Mijn ontsteking waardes, die 50 keer te hoog waren zijn nu binnen het normbereik.
En ook alle andere uitslagen waren “normaal”.
De lever is kompleet geregenereerd en de tumor is de helft kleiner geworden. Sensationeel.!! Met name voor mij want ik heb sinds dien geen koorts aanval meer gehad en zelfs geen verhoging.

Geen Schüttelfrost en geen kolieken meer. Mijn levens kwaliteit is weer helemaal terug, ben kompleet pijn vrij, en dat alles door dit fantastische sap Tahitian NONI Juice. (Volgens de professor is het medisch niet verklaarbaar waarom ik zou weer kan leven zoals ik nu doe).
Niemand zou het een jaar geleden hebben geloofd maar ik kan weer sporten, ik scheidsrechter weer handbal in de Bundesliga en heb energie en levensvreugde als nog nooit te voren.!
Ondanks mijn kanker 18 operaties en de voorspelling dat ik dat ik niet meer geholpen kon worden en het er maar mee moest doen.
Ik drink twee maal daags mijn Noni Juice en ben mijn zoon Enrico eeuwig dankbaar dat hij heeft doorgezet en mij met NONI zo geholpen heeft.
Ik zeg altijd, ik heb hem het leven geschonken en hij heeft het mee terug gegeven.!!!

Mijn afsluitende tip, twijfel niet zo lang als ik en begin vandaag meteen met het drinken van Tahitian Noni Juice, want het zou uw leven kunnen redden.

Bij twijfel of vragen ben ik ten alle tijden bereikbaar en graag bereid u te helpen.

Mit den besten Wünschen

Mandl Jürgen

Mandl

Het is heel verwonderlijk hoe ik in een paar weken tijd door TM en Panchakarma behandelingen zoveel meer energie heb.
Mijn Klachten van pijn en vermoeidheid zijn verdwenen en door de aanpassingen in mijn dagelijks leven verwacht ik weer mijn eigen “Ik” te worden.
Dr. Madari, hartelijk dank dat u mij op weg helpt hierbij.

27 Augustus 2008
Mw Reddy Kepper, 60 jr, Lelystad, Huisvrouw, ex-Begeleidster Nabestaanden uitvaartcentrum, ex -Therapeute Psychotherapie, voetzoolreflexologe;
Thans WIA (WAO) uitkeringsgerechtigde (hopelijk niet voor lang meer dankzij Prakash Medical Ayurveda)

Bhagawati

Op 4 juli 2008 er een vrijblijvende introductie lezing gehouden worden in Den Haag en daar aansluitend een nieuwe cursus TM Hierbij enkele mooie ervaringen tijdens de 4 daagse cursus:

De TM cursus vind ik wel erg rustgevend. Ik krijg heel veel ervaringen die ik eerder niet had bij YOGA en tijdens het BIDDEN.
Mijn ademhaling wordt tijdens de meditatie erg langzaam en stopt vaak spontaan. Ik ben ook minder snel boos en praat minder.
Ik doe al langer dan 14 jaar Yoga en af en toe geef ik ook YOGA lessen. dhr D. Moenesar, 71 jaar. Gepensioneerd Hoofd Boekhouder, Den Haag.
Ik voel mij sedert deze training steeds energieker en tevens rustiger in het hoofd en bij de dagelijkse bezigheden.
Ik kan dingen veel beter begrijpen nu. Ik raad een ieder aan snel te beginnen met deze praktische cursus om hun studie beter aan te kunnen en om vooral meer te genieten van het leven.
Mw Drs Sharda Roelsma, Promovendus, Beleidsmedewerker en Ayurveda Therapeute te Den Haag.
Ik ben reeds 25 jaar bezig met YOGA en geef al 15 jaar YOGA lessen. Maar deze ervaringen van Transcenderen , het bereiken van de toestand van YOGA of SAMADHI zijn echt nieuw voor mij. Ik zal het blijven promoten aan mijn Yoga leerlingen en vooral ook regelmatig blijven doen.

Dhr Ch. Rangai, 63 jr. Yogaleraar en Betaalmeester Den Haag

gan

Na een tijdje bij een eerstelijns psycholoog in behandeling te zijn geweest ben ik op zoek gegaan naar iets alternatief maar waar ik mij zelf ook in kon vinden, aangezien ik zelf verpleegkundige ben.

Via internet kwam ik op deze site, eerst mij in de stof verdiept en toen een afspraak gemaakt. Na een intake gesprek hebben we een behandelingsplan en overeenkomst opgesteld.
Het is geen gemakkelijke tijd geweest maar door het geduld en duidelijkheid en niet te vergeten de meditatie gaat het steeds beter. Kan nu beter omgang hebben met stress en stressvolle situaties.
De ondersteuning van de oliebehandelingen en medicijnen geven mij voldoende kracht om door te gaan
Ben uiteindelijk blij dat ik deze stap heb genomen al moet ik vaak uitleggen wat TM en Ayurvedische behandelingen inhouden.

– A. S., Verpleegkundige, Lelystad –

Hanuman, Ram, Parvati en Kirshna

Toen ik de eerste keer kwam voor de meditatie cursus TM,voelde ik me verdrietig om iets en was ik erg “druk in mijn hoofd”. De Initiatie en de hele TM cursus en je tips gaven mij reeds de volgende dag het gevoel van innerlijke rust, alsof ik de hele wereld weer aankan. Mijn ervaring tijdens de meditatie is een toestand van diepe ontspanning. Jouw TM cursus en de Panchakarma Reinigingsbehandelingen zijn absoluut geen tijdverspilling geweest….

Het heeft duidelijk een positief effect op mij gegeven zowel lichamelijk als geestelijk,om het werk weer op het hoogste tandwiel op te pakken. Tijdens de Reinigingsbehandeling voelde ik duidelijk de doorstroming van de warmte van de energie van jouw handen door mijn lichaam. De TM cursus en behandeling hebben me heel goed gedaan, en ik kom weer snel voor een vervolgbehandeling.

Bedankt, Dok!! Huisvrouw, Ermelo/Amsterdam

Lord Shiva en Parvati

Ik had wel mijn twijfels of ik het zou kunnen opbrengen om twee keer per dag twintig minuten te mediteren, omdat ik een vrij druk en productief leven heb. Maar nu wil ik niet anders, ik moet zelfs uitkijken dat ik niet de hele dag wil gaan TM-en. Het is een heerlijk gevoel en ik merk nu al beter te functioneren. De tijd die ik “verlies” haal ik dubbel en dwars in, want mijn creativiteit en productief vermogen nemen toe.

Ik kan iedereen aanraden: “Give it a try. Baat het niet, dan schaadt het niet”. Er gaat een wereld voor je open. Jai Gurudev!

-Ramdew Krishna- Drama Director, Artist en Onderwijzer Amsterdam Zuid-oost

Ramdew Krishna1

Mijn ervaring na de Meditatie Cursus heeft een zeer positieve wending op mij gebracht.
Ik ervaar de toestand van Samadhi of Yoga tijdens elke meditatie als erg prettig en verlichtend. Mijn innerlijk licht ervaar ik ook heel direct tijdens de beoefening van deze natuurlijke en moeiteloze techniek.
Ik voel me nu geestelijk sterker worden en ben zeer tevreden met het resultaat.
Ik ben benieuwd wat de volgende cursus voor mijn spirituele groei kan betekenen .

Winand, Artist Ramraj
Amsterdam Zuid-oost

Winand

Naseem

“Eindelijk resultaat”

Na slechts enkele dagen van mediteren voelde ik mij een ander mens. Niets wat er tijdens de presentatie en de cursus was teveel gezegd. Ik voel mij ontspannen en energiek, mijn omgeving ziet en voelt de veranderingen eveneens. Ik heb eindelijk de behandeling gekregen waar ik naar op zoek was en zal, zodra ik zover ben, ook de vervolgopleidingen doen.
-Naseem Santoe-

Bibliothecaresse, Actrice  

Amsterdam Zuid-oost

 

Uittredingservaring

“Zeer goede en snelle resultaten”
Ik heb vrij snel en goede resultaten gehad tijdens de meditatie cursus TM vanaf de eerste dag al.

Ik heb op de eerste dag en soort van uittredingservaring gehad welke heel uniek was.

Door de Panchakarma behandelingen van dr. Madari heb ik nu veel minder pijn in mijn leverstreek en ben ik al 3 kg bijgekomen terwijl ik daarvoor erg viel ging afvallen en vermageren…..

Door de meditatie en behandelingen voel ik me binnen enkele dagen en tot nu toe geestelijk veel rustiger.
Ik vind de behandelingen ook goed verzorg en heb ze erg prettig ervaren, het klikte meteen en de omgeving is zeer zuiver in de kliniek.

Lammert, Assistent Ayurveda Therapeut, ‘s Graveland.

Baspa Swedana, Kruidenstoombad ter mobilisatie van de Doshas en reiniging van het hele lichaam.

Zo simpel , maar zo effectief: 2 x per dag niks doen tijdens de TBM techniek.
Gewoon zijn, “Be innocent” zoals dr. Madari zegt.
Met behulp van de Mantra kan je opnemen zonder inspanning.
Na de eerste keer al wordt ik de volgende morgen tot vreugde van mij en mijn vriendin weer met een lach wakker.

Tijdens mijn meditatie voel ik duidelijk mijn derde oog openen en ervaar ik een zeer prettige sensatie midden in mijn voorhoofd….

Dave, Project Manager, Almere Buiten

“Het is een hele fijne ervaring om met TM bezig te zijn”.

Je wordt er rustig van en het is niet moeilijk om te doen.
Je kunt het overal beoefenen, ook in de trein naar het werk toe. Als je het regelmatig doet zie je snel vooruitgang.

Je gaat meer lachen en bent op een liefdevolle manier bezig met alles wat je doet.
Je relaties benader je op een liefdevolle warme manier.
Je maakt je minder zorgen en je stress verdwijnt en je voelt je lekker licht in je hoofd door de TM techniek 2 x per dag 20 minuten te beoefenen.

De Panchakarma behandeling is een reiniging en stabilisatie van je lichaam en geest met kruidenpreparaten en heerlijk geurende oliën.
Je krijgt een speciaal uitgebalanceerd voedingsadvies op ayurvedische basis.
En je krijgt bepaalde kruidenpillen en oliën voor thuis gebruik mee.
Dit is leuk om te doen.

Door de gezonde voeding wordt je meer energieker en je proeft alles beter.
Je persoonlijke doelen worden helder en je weet opeens hoe je het allemaal gaat doen. Alles gaat vanzelf, maar je weet wel dat je gedisciplineerd te werk moet gaan.

Raky, Voorschool Docente in Amsterdam West, wonende in Almere Buiten

Warme, zachte behandeling in combinatie met de Transcendente BLISS Meditatie erg stress reducerend.

Veel Blokkades hebben zich bij mij kunnen bevrijden en ik kom steeds dichter bij mijn ware essentie.
Mijn angst voor de dood is omgekeerd naar: met plezier mogen leven

Yvonne, Trainer / Coach, Lelystad

Shirodara

 

Shirodara

Shirodara, voorhoofdsbehandelingen voor Migraine, vermoeidheid en andere chronische ziekten.

“Dit is een bijzondere ervaring”.

Mijn huid is een heel stuk verbeterd binnen 5 behandelingen gespreid over 2 weken. de droogheid, schilfering en vooral de roodheid en de pijnen zijn met meer dan 75% afgenomen.
Het dieet en de kruidenpreparaten vergen veel discipline.

De hele dag is een gebruiksaanwijzing, maar als het zo goed helpt dan doe je het wel.
Ik ervaar nu meer vrede en rust de hele dag door zonder de storende invloeden van de huid .

Jacquelien, Verkoopster
Nederhorst Den Berg

 

 

 

 

 

 

 

 

Absolute rust tijdens en na de Basti, darmreinigingstherapie vlgs de Ayurveda

Doorverwijzingen door Ayurveda Therapeute:

Mevr.W.L.O. te ‘s-Gr., Ayurveda Therapeute en Ayurveda Voedingsdeskundige:

Mijn man zat helemaal niet goed in zijn vel. Hij was sterk vermagert en was erg bleek.
Ook was hij geestelijk verzwakt, wat ik kon zien aan zijn reacties. Deze waren traag en hij was regelmatig in de war. Hij gaf zelf ook aan dat hij zich niet prettig voelde.
Ik vroeg hem wil je naar een huisarts of wil je naar een Ayurveda arts, waarop hij gelijk zei: Ayurveda!!
Ik ben toen in contact gekomen met Dr. Prakash Madari en heb een afspraak gemaakt voor een consult op zaterdagmiddag.Ganesha
De Dr. zag direct door middel van zijn diagnose dat het niet zo goed met mijn man ging.
Hij stelde direct voor een pancha karma, een vijfvoudige reiniging.
Ik heb geen moment geaarzeld en zei dokter, graag!!
Hij is dezelfde middag nog met de behandeling begonnen.
Toen ik mijn man die middag na de behandeling sprak zei hij direct dat hij zich na deze behandeling al een stuk beter voelde!!
De dokter heeft hem behandeld over een periode van zo’n 6 weken ongeveer, ook met Ayurveda medicijnen en kruiden.
Enkele weken na de behandeling kreeg hij een veel betere huidskleur, was rustig en toch sterk (geestelijk en lichamelijk).
Wij hebben toen direct na de behandeling een cursus meditatie genomen, dit was eigenlijk ook onderdeel van de behandeling, maar ik wilde ook graag deze cursus doen.
Ik voelde mijzelf ook zo goed, rustig, kalm van geest en een veel beter denkvermogen.
Ik was zo enthousiast, dat ik mijn eigen cliënten, (ik heb een Ayurveda massagestudio en geef workshops Ayurveda koken) heb aangeraden deze Trancendente Bliss Meditatie ook te gaan volgen in een groep bij ons thuis samen met Dr.Prakash Madari.
Tot groot plezier en vreugde van iedereen!

W.L.O. te ‘s-Gr.

Een van mijn cliënten J.B te NdB heb ik ook doorverwezen naar Dr. Prakash Madari, deze nog redelijk jonge vrouw (rond de 40) had al jaren last van een ernstige vorm van eczeem. Had werkelijk alles geprobeerd om er van af te komen.
Ze kon nauwelijks slapen van de jeuk en de branderigheid!!
Na haar eerste reiniging, was de hitte er al vanaf.
De dr. heeft haar flink moeten reinigen en ze had veel mental coaching nodig. Maar het resultaat was er dan ook naar.
Ze volgde bij mij een workshop Ayurvedisch koken en ze leeft nu meer volgens haar eigen constitutie.
Ze is nu een vrolijke jonge vrouw, met een mooie rustige huid. Die ook weer rokken met plezier kan dragen en nu ook op persoonlijk vlak weer helemaal meedoet in haar sociale leven!
Hoedje af dr. Madari, goed gedaan!!

W.L.O. te ‘s-Gr.