JUS Powerjuice

JUS Powerjuice

JUS is een zeer krachtig voedingssupplement, dat uniek is in zijn soort. JUS bevat alle vitaminen, mineralen en antioxidanten die je elke dag nodig hebt.

JUS is puur natuur en bestaat uit 23 ingrediënten, geoogst op die plekken in de wereld waar ze het beste rijpen. Het gaat om onder andere: de Noni, Aloevera, Acai, Granaatappel, Blauwe druif, Ginseng en andere organisch verbouwde kruiden en vruchten.
Deze ingrediënten van vruchten/bessen, kruiden en de reishi paddenstoel hebben een synergetische werking hetgeen betekend dat ze elkaar versterken en daardoor op zeer korte termijn de lichaamsystemen weer activeren en allerlei acute en chronische klachten bestrijden en de biologische weerstand sterk doet toenemen.

In 30 ml zitten daarom alle vitamines, mineralen, antioxidanten en andere voedingsstoffen die een mens nodig heeft.
JUS is een whole-fruit drank, met een zeer hoge Orac-score betreffende de Antioxidanten concentratie.

Normaal gebruik is 30 ml, bij voorkeur op de nuchtere maag. Jus heeft een ontgiftende werking, waardoor het voor sommige mensen prettig kan zijn om de dosis op te bouwen of het tijdens de maaltijd te nemen, zodat het langzamer wordt opgenomen door het lichaam.
Mensen met een druk leven, mensen die veel sporten, mensen die wat groter en zwaarder zijn dan gemiddeld, vinden het soms prettig om 60 ml per dag te nemen (2x 30 ml dan). Maar dat voelen de mensen zelf wel aan.
Kinderen mogen Jus ook, maar dan een veel lagere dosis :
-baby’s vanaf 6 maanden tot 2 jaar ca. 2 ml (een theelepel)
-kinderen van 2 t/m 6 jaar ca. 5 ml
-kinderen van 7 t/m 12 jaar 10 tot 15 ml
-kinderen vanaf 13 jaar 20 tot 30 ml

We hebben ze hier alle ingrediënten voor je op een rijtje gezet;
Aardbei, Açai Bes (Ah-sci-EE), Acerola, Aloë Verasap, Appel Concentraat, Aronia Bes, Cranberry Extract, Druivenpit extract, Druivenschil extract, Duindoornbessen, Frambozen, Ginseng, Granaatappel, Groene thee, Kersen Extract, Lycium Bes (Wolfberry/Gojiberry), Noni Vrucht, Pruimen Extract, Reishi Paddestoel, Wilde Blauwe bes, Wilde bosbes extract, Witte thee, Mangosteen.

Maak kennis met de DUINDOORNBES één van de 23 ingrediënten van Jus!

BESTEL JUS VIA ONZE WEBSHOP KLIK HIER > >

De duindoorn komt voor in duingebieden in heel West Europa. In Nederland komt hij onder andere veelvuldig voor in het waddengebied. De duindoornbes houdt van veel kalk in de bodem. Op de wortels van de duindoorn zitten knolletjes waarin speciale bacteriën leven. Deze bacteriën kunnen stikstof uit de lucht halen en dit omzetten in verbindingen die bruikbaar zijn voor de duindoorn. Zo kan de duindoorn goed groeien in het voedselarme duinzand en toch zo rijk zijn aan bijzondere voedingsstoffen. De duindoornbes bevat zeven maal zoveel vitamine C als een citroen en heeft een hoog gehalte aan Foliumzuur, pro-vitamine A, vitamine E en B1. Het bevat tevens de slankmakende stof Choline. Door de aanwezigheid van Choline kan de duindoornbes een hulp zijn voor iedereen die het gewicht onder controle wil krijgen en houden. De veelvuldig aanwezige Flavonoïden ondersteunen hart- en vaatstelsel.. De duindoornbes schoont het darmstelsel en reinigt het lichaam. De duindoornbes verhoogt de weerstand tegen griep, verkoudheid en andere virusziekten.

Wat is het verschil tussen Natuurlijke en Synthetische vitaminen en mineralen?

In het kort is het, het verschil tussen iets dat leeft en iets dat niet leeft. Hoewel synthetische vitaminen en mineralen kunnen lijken op de vitaminen en mineralen uit natuurlijk voedsel zoals fruit, kan geen kunstmatig product het aantal nutriënten dupliceren en de structuur zoals die in de natuur voorkomen. Duizenden enzymen, Fytonutriënten, zowel bekende als onbekende, dragen bij aan de natuurlijke supervoeding. natuurlijke voedingsstoffen werken samen op een manier die synthetische producten onmogelijk kunnen evenaren. men kan deze simpelweg niet namaken en uw lichaam weet het verschil! Jus biedt al deze duizenden enzymen, Fytonutriënten, Xanthonen, vitaminen, mineralen, etc. wel! Jus is daarmee onovertroffen en zorgt ervoor dat uw lichaam optimaal kan functioneren.

Het advies is om ‘s morgens op je nuchtere maag je glaasje JUS te drinken.
De fles goed schudden voor gebruik.
Je dosis JUS kan ook gemixt worden met water of vruchtensap.
Na openen kun je JUS 6 weken in de koelkast bewaren.